Dit lokale tandlægehus

Hos dit lokale tandlægehus i Høruphav er du som patient altid i centrum - og du er garanteret en god og tryg oplevelse uanset hvilken tandbehandling, du skal have udført. Ligesom Als er dine tænder noget helt særligt 🦷

Slået op af Tandlægehuset Høruphav i Søndag den 18. april 2021

Hos dit lokale tandlægehus i Høruphav er du som patient altid i centrum – og du er garanteret en god, tryg og omsorgsfuld oplevelse, uanset hvilken tandbehandling, du skal have udført. Vi står klar på klinikken til at tage imod dig, og vi glæder os til at tage god hånd om dig i tandlægestolen.

Vi sætter stor pris på en god kommunikation med vores patienter og vi finder i fællesskab med dig, en løsning, som både du og vi kan stå inde for – både i forhold til pris og kvalitet.

Det er vigtigt med en god og sund tandhygiejne. En god tandsundhed starter i dagligdagen med to daglige tandbørstninger og brug af tandtråd. Derudover anbefaler vi ved Tandlægehuset i Høruphav også, at du går til regelmæssige tandeftersyn hos tandlægen.

Det er nemlig en god idé, at du bliver undersøgt og får fjernet plak og tandsten. På den måde kan vi sikre, at bakterier i munden ikke udvikler sig til huller i dine tænder eller værre og dyrere tandproblemer. Er det tid til et tandeftersyn, kan du kontakte os lige her.

Hos Tandlægehuset Høruphav lægger vi stor vægt på at yde en professionel og individuel kvalitetsbehandling, hvor den enkelte patient er i fokus. Fordi vi ved, at ingen tandsæt og ingen patienter er ens.

Fundamentet i vores tandlægehus baserer sig på god og kompetent behandling i trygge og rolige rammer. Vi sætter pris på en god atmosfære, hvor kvalitet, nærvær og det lokale er det vigtige.

I dit lokale tandlægehus på Als har vi stor fokus på fornuftige priser – men vi går aldrig på kompromis med vores tandbehandlinger. Derudover betyder det meget for os på klinikken, at vores patienter går her fra efter en grundig rådgivning, hvis der er behov for dette. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, som du er i tvivl om i forbindelse med en tandbehandling eller hvis du ønsker at vide mere om en af vores tandbehandlinger.

Du kan læse mere om vores tandbehandlinger lige her.

Akut tandpine? Isninger i tænderne? Tandrensning? Tandblegning?
Fyldninger? Rodbehandling? En ny krone eller bro? Lad os hjælpe dig!

Besøg os – Dit Lokale Tandlægehus i Høruphav.

Ligesom Als er dine tænder noget helt særligt!

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav på Als vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Augustenborg, Lysabildskov – og resten af Als og Sønderjylland.

Marta og hendes mand. Marta er den nye klinikejer på tandlægehuset høruphav