Om Tandlægehuset Høruphav

Om os

Tandlægehuset Høruphav er beliggende i fredfyldte omgivelser på Sydals i Sønderjylland.

Hos Tandlægehuset i Høruphav vil du blive mødt af et engageret personale, som altid står klar til give dig en omsorgsfuld og kompetent tandbehandling. Vi ønsker at være Als og Sønderjyllands foretrukne og lokale tandlægehus og tager glædeligt imod nye patienter. Læs mere om os her.

Vi har øje for kvalitet og tænker altid i nye baner, så vi kan være på forkant med de nyeste behandlingsmetoder.

Den gode kommunikation mellem behandler og patient i tandlægehuset er en vigtig del af vores arbejde. Som patient hos Tandlægehuset Høruphav vil du altid komme med på råd, så behandlingen foregår på dine præmisser.

Vi værdsætter åben kommunikation og tilbyder vores patienter vejledende behandlinger fra start til slut.

Vi engagerer os i behandlingen af hver enkelt patient og er imødekommende over for eventuelle spørgsmål, som skulle opstå.

Ved Tandlægehuset Høruphav vil vi altid oplyse om økonomiske forhold i forbindelse med tandbehandlinger, så du ikke bliver mødt af unødvendige overraskelser.

På klinikken vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som ikke kun tager imod patienter fra Als, men også Sydals, Augustenborg, Nordborg og Gråsten.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere.

Hos dit lokale tandlægehus i Høruphav er du som patient altid i centrum - og du er garanteret en god og tryg oplevelse uanset hvilken tandbehandling, du skal have udført. Ligesom Als er dine tænder noget helt særligt 🦷

Slået op af Tandlægehuset Høruphav i Søndag den 18. april 2021

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav på Als vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Augustenborg, Lysabildskov – og resten af Als og Sønderjylland.