Patienter fra Gråsten

Velkommen til Tandlægehuset Høruphav

Hos Tandlægehuset Høruphav vil vi gerne være patienter fra Als og Sønderjyllands fortrukne tandlægehus. Derfor tager vi glædeligt imod nye patienter fra Gråsten. Bor du i Gråsten og søger du efter en dygtig og anbefalet tandlæge? Så er du mere end velkommen hos os i Tandlægehuset Høruphav – 25 km. fra Gråsten.

Tandlægehuset Høruphav er beliggende i smukke og fredfyldte omgivelser på Sydals – midt mellem Sønderborg og Augustenborg. Vi sætter omsorgsfuld og kompetent behandling i højsædet og den gode kommunikation mellem tandlæge og patient betyder meget for os.

Rutevejledning: Gråsten – Høruphav

Tandlægehuset Høruphav er beliggende på Søndre Landevej 214 i Høruphav – blot 25 km. fra Gråsten centrum. I bil kan du komme til tandlægen via Rute 481, herefter Rute 8 og til sidst Rute 427 på under 25 minutter. Vil du benytte bus, skal du blot tage Bus 110 til Sønderborg Busstation, hvorefter du kan tage Bus 226 til vores klinik i Høruphav.

Første besøg

Kommer du fra Gråsten, tager vi glædeligt imod dig på klinikken til et første besøg. Vi værdsætter en åben kommunikation, og tilbyder dig allerede fra første tandlægebesøg vejledende og engageret behandling.

Ønsker du at skifte tandlæge til os i Tandlægehuset Høruphav, tager vi os af alle de administrative opgaver og gør det nemt for dig som patient. Hvis du ønsker det, vil vi modtage journaler og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge.

Om os

I Tandlægehuset Høruphav er vi et engageret team, som står klar til at tage imod dig fra Gråsten.

Vores fælles ambition er at du som patient altid forlader klinikken med et smil på læben og en god oplevelse. Dette forsøger vi at efterleve ved individuelt at vejlede og behandle vores patienter, samt udarbejde en skræddersyet plan for netop dit tandlægeforløb.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere.

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav på Als vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Augustenborg, Lysabildskov – og resten af Als og Sønderjylland.