Ny patient

Ta’ fra Tandlægehuset Høruphav på Als med et smil på læben og en god oplevelse

Som patient opbygger man tillid til sin tandlæge over tid. På tandklinikken i Høruphav på Als i Sønderjylland gør vi os mange overvejelser om, hvordan vi kan lette processen for dig og gøre det til en behagelig oplevelse – fra du ankommer til klinikken til du forlader den igen.

Vi bruger mange ressourcer på at vejlede og behandle hver enkelt patient, og vi værdsætter en åben kommunikation mellem tandlæge og patient.

Vi lytter til dine behov og udarbejder en skræddersyet plan for netop dit forløb, for bedst muligt at sikre, at alle parter er tilfredse efter et afsluttet forløb.

For os er det afgørende, at relationen mellem tandlæge og patient er baseret på tillid og tryghed.

Vores mål er at hver enkelt patient får en omsorgsfuld og kompetent behandling, samt individuel vejledning af højt kvalificeret personale. Derfor stiller vi hver dag høje krav til os selv og vores behandlingsprocesser.

Vi ønsker at du skal gå fra klinikken med et smil på læben og føle, at det var en god oplevelse hos Tandlægehuset Høruphav på Als i Sønderjylland.

Det er ikke besværligt at skifte tandlæge i dag

Ønsker du at skifte tandlæge, står Tandlægehuset Høruphav klar til at hjælpe dig. I tilfælde af tandlægeskift tager vi os af de administrative opgaver og gør det til en gnidningsfri proces for dig.

Hvis du ønsker det, modtager vi alle journaler, røntgenbilleder mv. fra din tidligere tandlæge.

Hos Tandlægehuset Høruphav bliver du mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som ikke kun tager imod patienter fra Als, men også Sydals, Augustenborg, Nordborg og Gråsten i Sønderjylland.

Er det gratis at skifte tandlæge til Tandlægehuset Høruphav?

Ja, det er 100% gratis at skifte tandlæge. Du skal bare kontakte os, så sørger vi for alt det praktiske.

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Du kan nemt og hurtigt skifte tandlæge.

Ønsker du at blive patient hos Tandlægehuset Høruphav, skal du blot kontakte os. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med skiftet, så som overførsel af journal og oplysninger fra din tidligere tandlæge.

Er Tandlægehuset Høruphav en billig tandlæge?

Tandlægehuset Høruphav tilbyder konkurrencedygtige priser og fokuserer på at levere høj værdi for pengene.

Priserne varierer afhængig af den specifikke behandling, men vores mål er at tandpleje skal være tilgængelig for alle.

Du kan se vores priser her.

 Spørg, hvis du er i tvivl!

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav på Als vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Augustenborg, Lysabildskov – og resten af Als og Sønderjylland.