Ny patient

Tag fra Tandlægehuset Høruphav på Als med et smil og en god oplevelse

Som patient opbygger man en tillid til sin tandlæge over tid. På tandklinikken i Høruphav på Als i Sønderjylland gør vi os mange overvejelser om, hvordan vi kan lette processen for dig og gøre det til en behagelig oplevelse – fra du ankommer til klinikken, til du forlader den igen.

Vi bruger mange ressourcer på at vejlede og behandle hver enkelt patient, og vi værdsætter en åben kommunikation mellem tandlæge og patient.

Vi lytter til dine behov og udarbejder en skræddersyet plan for netop dit forløb for bedst muligt at sikre, at alle parter er tilfredse efter et afsluttet forløb.

For os er det afgørende, at relationen mellem tandlæge og patient er baseret på tillid og tryghed.

Vores mål er, at hver enkelt patient får en omsorgsfuld og kompetent behandling samt individuel vejledning af højt kvalificeret personale. Derfor stiller vi hver dag høje krav til os selv og vores behandlingsprocesser.

Vi ønsker, at du skal gå fra klinikken med et smil og føle, at det var en god oplevelse hos Tandlægehuset Høruphav på Als i Sønderjylland.

Det er ikke besværligt at skifte tandlæge i dag

Ønsker du at skifte tandlæge står Tandlægehuset Høruphav klar til at hjælpe dig. I tilfælde af tandlægeskift tager vi os af de administrative opgaver og gør det til en gnidningsfri proces for dig.

Hvis det er ønsket, modtager vi alle journaler, røntgenbilleder mv. fra din tidligere tandlæge.

Hos Tandlægehuset Høruphav bliver du mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som ikke kun tager imod patienter fra Als, men også Sydals, Augustenborg, Nordborg og Gråsten.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere.

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav på Als vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Augustenborg, Lysabildskov – og resten af Als og Sønderjylland.