Tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk? 

Lider du af tandlægeskræk, er du ikke alene. Det er helt normalt og der er mange danskere – faktisk næsten halvdelen af den danske befolkning – som har svært ved at tage til tandlægen af forskellige årsager. For de fleste handler det om frygten for at opleve smerter og ubehag i forbindelse med tandlægebesøget. Dette kan tage form som blandt andet hjertebanken, en trykken for brystet, følelsen af koldsved, tørhed i munden, anspændte muskler eller at man får kvalme, rysteture eller føler, at man skal hyppigere på toilettet.

Vi kan hjælpe dig hos Tandlægehuset Høruphav

Er du nervøs for dit tandlægebesøg, er det vigtigste, at du er åben omkring det. På den måde kan vi hos Tandlægehuset Høruphav nemlig hjælpe dig bedst muligt – og vi kan forberede os på at tage imod dig. Vi har stor erfaring med tandlægeskræk og vi har mange teknikker, som vi kan bruge til at hjælpe dig.

Vi kan sætte ekstra tid af til dit tandlægebesøg, så vi kan tage det hele i det tempo, som du ønsker.

Har du brug for pauser i løbet af din tandbehandling, siger du blot til.

Har du brug for, at vi fortæller dig præcist hvad vi laver, kan vi løbende fortælle dig om det. Har du brug for det modsatte, er der også plads til det.

Vi kan altså med andre ord tilrettelægge dit tandlægebesøg, så du som patient føler dig allermest tryg og bedst tilpas. Du skal huske, at vi forstår din frygt og at vi har haft mange patienter før dig, som også har været utilpasse, inden de kom. På vores klinik er du i gode, trygge og kærlige hænder hos os. Alt vi ønsker er nemlig, at du får en god oplevelse hos os – dit lokale tandlægehus i Høruphav.

Vi kunne aldrig finde på at presse dig til noget, som du ikke har lyst til eller gøre noget, som du finder grænseoverskridende eller ubehageligt. Alt i alt er vi blot meget imponerede over, at du med tandlægeskræk har overkommet det første skridt, som det er, at ringe til tandlægen for at bestille en tid.

Kontakt os lige her – og husk at oplyse os om din tandlægeskræk, når du kontakter os – så gør vi alt for at hjælpe, støtte og guide dig hos Tandlægehuset Høruphav.

Se nedenstående film og få 5 tips til et behageligt tandlægebesøg.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Lysabildskov og Als.