Tandlægeskræk

Skræmmer tanken om tandlægebesøg dig? Har du tandlægeskræk?

Undgår man regelmæssige besøg hos tandlægen, kan det have uheldige konsekvenser for dig og dine tænder.

Tandpine og skader på tænder, og/eller tændernes omkringliggende væv, skyldes oftest underbehandling – altså at tanden burde være behandlet før.

Ved jævnlige tandlægeeftersyn opstår sådanne tilfælde sjældent.

For alle patienter gælder det om at vælge en tandlæge, som man har tillid til og føler sig tryg ved. Hos Tandlægehuset Høruphav værdsætter vi den gode kommunikation mellem behandler og patient.

Er man skræmt af opholdet i tandlægestolen, vil vi meget gerne høre om dine tanker. Sammen vil vi skræddersy et forløb på dine præmisser, så du oplever tryghed under behandlingen og at være i kontrol.

Mange vil gerne vide, hvad der skal foregå under behandlingen. Vi oplyser og guider dig igennem samtlige trin under din behandling, og du bestemmer, hvornår der er tid til en pause. F.eks. kan vi lave en aftale om, at du giver et signal, f.eks. en hånd i vejret, hvis der er behov for en pause under behandlingen

Det er vigtigt os os, at man som patient føler sig tryg og tilpas i tandlægestolen.

Er der noget ved din behandling, du er i tvivl om eller ikke forstår, er du altid velkommen til at kontakte os, og vil give dig besked.

Hos Tandlægehuset Høruphav møder du en dygtig og anbefalet tandlæge, som ikke kun tager imod patienter fra Als, men også Sydals, Augustenborg, Nordborg og Gråsten.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.