Patienter fra Sønderborg (Sønderjylland)

Velkommen til Tandlægehuset Høruphav

Hos Tandlægehuset Høruphav har vi en ambition om at blive patienter fra Als og Sønderjyllands foretrukne tandlægehus. Vi tager derfor glædeligt imod dig, der kommer fra Sønderborg.

Bor du i Sønderborg og søger en ny tandlæge, som er dygtig, erfaren og anbefalet? Så er Tandlægehuset Høruphav det rigtige valg for dig! Tandklinikken ligger under 7,5 km fra Sønderborg og er nem at komme til – både på cykel, i bil eller med bus.

Tandlægehuset Høruphav er smukt og fredfyldt beliggende på Sydals i Sønderjylland – mellem Sønderborg og Augustenborg. Hos os er en omsorgsfuld, tryg og kompetent behandling i centrum. Vi arbejder for at etablere en god kommunikation mellem dig som patient og os som behandlere, så du altid forlader tandklinikken med et smil på læben og en god oplevelse i bagagen.

Rutevejledning: Sønderborg – Høruphav

Tandlægehuset Høruphav er beliggende på Søndre Landevej 214 i Høruphav – under 7,5 km fra Sønderborg. Bor eller arbejder du i Sønderborg eller omegn, kan du nemt komme til vores tandlægehus, når det er tid til et tandlægetjek.

Tandlægehuset ligger i cykelafstand fra Sønderborg og tager du bilen, kan du være på klinikken inden for 10 minutter. Den korteste og nemmest rute fra Sønderborg til Høruphav er at køre via Søndre Landevej gennem Klinting.

Har du ikke mulighed for at cykle eller tage bilen til Høruphav? Bus 229 tager dig på under 20 minutter fra Sønderborg til Høruphav og bussen stopper 180 meter fra vores tandlægeklinik. Se her for rejseplanen Sønderborg – Høruphav.

Første besøg

Vi glæder os til at tage imod dig fra Sønderborg på klinikken til et første besøg. Vi har fokus på åben kommunikation og vil allerede fra første gang du besøger os, give dig en vejledende og engageret behandling.

Ønsker du at blive fast patient hos Tandlægehuset Høruphav, vil vi naturligvis tage os af alle administrative opgaver og modtage journaler og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge. På den måde forsøger vi at gøre det så nemt for dig som patient som muligt.

Om os

Tandlægehuset Høruphav består af et engageret team, som alle står klar til at tage imod dig fra Sønderborg. Vores fælles mål er, at vores patienter altid forlader vores tandklinik med et smil på læben og har haft en god oplevelse i tandlægestolen. Dette forsøger vi at leve op til ved altid at tage udgangspunkt i den enkelte patient – dig – og skabe en individuel og skræddersyet plan for lige præcist dit tandlægeforløb.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere.

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav på Als vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Augustenborg, Lysabildskov – og resten af Als og Sønderjylland.