Patienter fra Augustenborg (Sønderjylland)

Velkommen til Tandlægehuset Høruphav

Hos Tandlægehuset Høruphav vil vi gerne være patienter fra Als og Sønderjyllands foretrukne tandlægehus. Derfor tager vi glædeligt imod nye patienter fra Augustenborg.

Bor du i Augustenborg og søger du efter en dygtig og anbefalet tandlæge? Så er du mere end velkommen hos os i Tandlægehuset Høruphav – kun 7 km fra Augustenborg.

Tandlægehuset Høruphav er beliggende i smukke og fredfyldte omgivelser på Sydals – midt mellem Sønderborg og Augustenborg. Vi sætter omsorgsfuld og kompetent behandling i højsædet, og den gode kommunikation mellem tandlæge og patient betyder meget for os.

Rutevejledning: Augustenborg – Høruphav

Tandlægehuset Høruphav er beliggende på Søndre Landevej 214 i Høruphav – kun 7 km fra Augustenborg centrum. Du kan altså nemt komme til vores tandlægehus, hvis du bor eller arbejder i Augustenborg.

Tandlægeklinikken ligger i cykelafstand fra Augustenborg og i bil kan du komme til tandlægen på blot 10 minutter. Er du i bil fra Augustenborg, kan du køre gennem Kirke Hørup ad Vestervej eller via rute 427/Skovbyvej, der begge fører dig direkte til Tandlægehuset Høruphav.

Udover cykel og bil, er det muligt at bestille en flextur med bus fra Augustenborg til Høruphav. Flextur er flextrafik og skal bestilles senest 2 timer før turen. Med en flextur tager det kun 31 min fra Augustenborg centrum til Tandlægehuset Høruphav. Du kan læse mere om flextur Augustenborg/Høruphav her.

Første besøg

Kommer du fra Augustenborg, tager vi glædeligt imod dig på klinikken til et første besøg. Vi værdsætter en åben kommunikation og tilbyder dig allerede fra første tandlægebesøg vejledende og engageret behandling.

Ønsker du at skifte tandlæge til os i Tandlægehuset Høruphav, tager vi os af alle de administrative opgaver og gør det nemt for dig som patient. Hvis du ønsker det, vil vi modtage journaler og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge.

Om os

I Tandlægehuset Høruphav er vi et engageret team, der står klar til at tage imod dig fra Augustenborg. Vores fælles ambition er at du som patient altid forlader klinikken med et smil på læben og en god oplevelse. Dette forsøger vi at efterleve ved individuelt at vejlede og behandle vores patienter, samt udarbejde en skræddersyet plan for netop dit tandlægeforløb.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere.

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav på Als vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Augustenborg, Lysabildskov – og resten af Als og Sønderjylland.