Lokalbedøvelse

Tandlægehuset i Høruphav er et sikkert valg

Det er helt naturligt, at du frygter et tandlægebesøg, hvis du på forhånd har haft en dårlig oplevelse. Vi lindrer din angst for tandlægebesøget, og udfører en så smertefri behandling som muligt. Derfor bruger vi også bedøvelse som et middel, for at du kan få en behagelig oplevelse i tandlægestolen.

Vi anbefaler også, at du ved første besøg medbringer en liste over din medicin for at undgå unødvendige bivirkninger mv. Det er vores opgave at anskueliggøre din tid hos tandlægen, så du går hjem med en god oplevelse og gerne vil komme igen. Det er nemlig vigtigt, at du vedligeholder dine regelmæssige besøg hos tandlægen.

Lokalbedøvelse hos tandlægen er ufarligt

Hos Tandlægehuset i Høruphav, tandlæge på Als, kan vi ved hjælp af lokalbedøvelse give dig en så smertefri tandbehandling som muligt.

Lokalbedøvelse er ufarligt for raske personer og føles som en sovende fornemmelse i kinden, læben eller tungen, efter du er blevet bedøvet. Der findes flere former for lokalbedøvelser afhængigt af den enkelte behandling.

Under bedøvelsen kan det være vigtigt at være opmærksom på, at man ikke bider sig selv, når man f.eks. spiser. Bedøvelsens effekt plejer som regel at forsvinde efter et par timer. Tager du medicin dagligt er det vigtigt at oplyse tandlægen herom.

Lokalbedøvelse for gravide

Hvis du er gravid, må du gerne oplyse tandklinikkens personale om dette. Vi er klar over din situation, og ved hvordan du skal behandles. Du kan læse mere om graviditet og tandbehandling her. 

Visse bedøvelsesmidler kan virke ve-fremkaldende hos gravide, hvilket tandlæger er bevidste om. Tandlæger vil dog i forvejen bedøve med andre midler, og der er derfor ikke forbundet nogen risiko for gravide med at blive lokalbedøvet i forbindelse med tandbehandlinger.

Hvorfor vælge Tandlægehuset i Høruphav?

Vi er din lokale tandlæge på Als. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores behandlinger, eller bare ønsker en tid. Vi giver dig en rådgivning i et ærligt og forståeligt miljø, hvor du bliver oplyst om økonomien, før en behandling sættes igang. Læs mere om vores behandlinger her.

Hos Tandlægehuset i Høruphav vil du blive mødt af et erfarent og kompetent personale, som gerne vil give dig en god oplevelse i tandlægestolen. Vi har god erfaring med tandlægeskræk, og i tilfælde af tandpine så gør vi vores bedste for at du kan få en tid samme dag.

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Lysabildskov og Als.