Tandpleje og tandrensning

Sund tandpleje

Vi ønsker selvfølgelig det bedste for dine tænder og dit smil. For at opretholde en sund tandpleje, anbefaler vi, at du regelmæssigt besøger os hos Tandlægehuset Høruphav.

Ved en god tandpleje og jævnlige tandlægebesøg kan du forebygge problemer og bremse udviklingen af f.eks. huller i tænderne, inden det bliver meget omkosteligt.

En sund tandpleje kan bl.a. opnås gennem tandrensning som du kan få foretaget på klinikken. Her vil tandlægen fjerne belægninger og tandsten som tandbørsten ikke altid kan klare.

Bakterieophobninger – også kendt som plak på tænderne – opleves hos alle mennesker og kan over tid udvikle sig til tandsten. Hvis plak og tandsten ikke jævnligt fjernes, risikerer du at få større komplicerede problemer med tænderne, f.eks. paradentose.

Det er individuelt hvor ofte en tandrensning er nødvendig. Derfor er det vigtigt at både nye og nuværende patienter får foretaget regelmæssige tandrensninger ved tandlægen.

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Lysabildskov og Als.