Patienter fra Nordborg

Velkommen til Tandlægehuset Høruphav

Hos Tandlægehuset Høruphav vil vi gerne være patienter fra Als og Sønderjyllands foretrukne tandlægehus. Derfor tager vi glædeligt imod nye patienter fra Nordborg.

Bor du i Nordborg og søger du efter en dygtig og anbefalet tandlæge? Så er du mere end velkommen hos os i Tandlægehuset Høruphav – lige under 30 km fra Nordborg.

Tandlægehuset Høruphav er beliggende i smukke og fredfyldte omgivelser på Sydals – midt mellem Sønderborg og Augustenborg. Vi sætter omsorgsfuld og kompetent behandling i højsædet og den gode kommunikation mellem tandlæge og patient betyder meget for os.

Rutevejledning: Nordborg – Høruphav

Tandlægehuset Høruphav er beliggende på Søndre Landevej 214 i Høruphav – lige under 30 km fra Nordborg centrum.

I bil kan du komme til tandlægen via Oksbølvej og derefter følge Rute 405 på 25 minutter.

Første besøg

Kommer du fra Nordborg, tager vi glædeligt imod dig på klinikken til et første besøg. Vi værdsætter en åben kommunikation og tilbyder dig allerede fra første tandlægebesøg en vejledende og engageret behandling.

Ønsker du at skifte tandlæge til os i Tandlægehuset Høruphav, tager vi os af alle de administrative opgaver og gør det nemt for dig som patient. Hvis du ønsker det, vil vi modtage journaler og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge.

Om os

I Tandlægehuset Høruphav er vi et engageret team, som står klar til at tage imod dig fra Nordborg.

Vores fælles ambition er, at du som patient altid forlader klinikken med et smil på læben og en god oplevelse. Dette forsøger vi at efterleve ved individuelt at vejlede og behandle vores patienter, samt udarbejde en skræddersyet plan for netop dit tandlægeforløb.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere.

Skriv til os
info@tandlaege-als.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav på Als vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Augustenborg, Lysabildskov – og resten af Als og Sønderjylland.