Tandblegning

Hvordan får jeg hvide tænder?

Dine tænder er en vigtig del af dig og et attraktivt smil fremmer din selvtillid. Din lokale tandlæge på Als ønsker, at dit smil forbliver attraktivt hele livet. Vi rådgiver i tandsundhed og oplyser dig om dine muligheder for at få et flot og imødekommende smil.

Som en dygtig og erfaren tandlæge skelner vi mellem nødvendige og ikke nødvendige behandlinger, set i forhold til dit behov og en eventuel tandblegning. I tilfælde af stærke og sunde tænder, vil vi ikke altid anbefale, at du får bleget dine tænder, da mange blegninger kan ødelægge din tandsundhed.

Hvad er tandblegning?

For at blege dine tænder bruger tandlægen et stof kaldet brintoverilte. Midlet trænger ind i din tand og fjerner dine misfarvninger. Det er svært på forhånd at sige noget om resultatet, da virkningen er forskellig fra tandsæt til tandsæt. Hvis du ønsker en tandblegning, er der heldigvis gode chancer for, at du kan få hvidere tænder og dermed et mere attraktivt smil.

Hos Tandlægehuset i Høruphav tager vi altid et klinisk foto eller røntgen af dine tænder, for til sidst at vise dig resultatet af din behandling. Dette er en garanti for god behandling. Mange af vores patienter får altid et smil på læben, når de ser resultatet.

Vi kan ikke love dig et perfekt tandpastasmil, men i de fleste tilfælde kan vi se en positiv forvandling af dine tænder.

Gode råd om tandblegning

  • For at opretholde en god tandsundhed, så er det vigtigt, at du kun bleger dine tænder, hvor det er nødvendigt.
  • Hvis du ønsker et hvidere smil, så kontakt Tandlægehuset i Høruphav. I mange tilfælde kan en simpel tandrensning fjerne unødvendig skidt og øge dine chancer for hvidere tænder.
  • I forhold til hjemmeblegning, så kontakt din tandlæge og følg tandlægens anvisninger.
  • Ved hjemmeblegning – undgå at bruge dit middel ofte og gentagende gange.

Du er altid velkommen til at kontakte os med de spørgsmål du måtte have.

Print eller læs mere om tandblegning her!

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Lysabildskov og Als.