Tandblegning

Hvordan får jeg hvide tænder?

Dine tænder er en vigtig del af dig, og et attraktivt smil fremmer din selvtillid. Din lokale tandlæge på Als ønsker, at dit smil forbliver attraktivt hele livet. Vi rådgiver i tandsundhed, og oplyser dig om dine muligheder for at få et flot og imødekommende smil.

Som en dygtig og erfaren tandlæge skelner vi mellem nødvendige og ikke nødvendige behandlinger set i forhold til dit behov og en eventuel tandblegning. I tilfælde af stærke og sunde tænder, vil vi ikke altid anbefale, at du får bleget dine tænder. For mange blegninger kan ødelægge din tandsunhed.

Hvad er tandblegning?

For at blege dine tænder bruger tandlægen et stof kaldet brintoverilte. Midlet trænger ind i din tand, og fjerner dine misfarvninger. Det er svært på forhånd at sige noget om resultatet, da virkningen er forskellig fra tandsæt til tandsæt. Hvis du ønsker en tandblegning, er der heldivis gode chancer for, at du kan få hvidere tænder, og dermed et mere attraktivt smil.

Hos Tandlægehuset i Høruphav tager vi altid et klinisk foto/eller røntgen af dine tænder, for til sidst at vise dig resultatet af din behandling. Dette er en garanti for god behandling. Mange af vores patienter får altid et smil på læben, når de ser resultatet.

Vi kan ikke love dig et perfekt tandpastasmil, men i de fleste tilfælde kan vi se en positiv forvandling af dine tænder.

Gode råd om tandblegning

  • For at opretholde din tandsunhed, så er det vigtigt, at du kun bleger dine tænder, hvor det er nødvendigt.
  • Hvis du ønsker et hvidere smil, så kontakt Tandlægehuset i Høruphav. I mange tilfælde kan en simpel tandrensning fjerne udnødvendig skidt, og øge dine chancer for hvidere tænder.
  • I forhold til hjemmeblegning – kontakt din tandlæge, og følg tandlægens anvisninger.
  • Ved hjemmeblegning – undgå at bruge dit middel ofte og gentagende gange

Du er altid velkommen til at kontakte os, din lokale tandlæge nær dig på Als, med de spørgsmål du måtte have, og vi giver dig besked.

Print eller læs mere om tandblegning her!

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hos Tandlægehuset Høruphav vil du blive mødt af en dygtig og anbefalet tandlæge, som også gerne tager imod patienter fra Sønderborg, Lysabildskov og Als.